КУПИ ТУК

Вкусното пътешествие започва тук.

Това са уискитата, които намираме за безкрайно възхитителни. Те са дестилирани в медни казани високи колкото жираф и чакат да ги опитате.

The Original

Уют в чаша

The Lasanta

Залез в чаша

The Quinta Ruban

Необуздан дух

Nectar d`Or

Десертно мечтание

X by Glenmorangie

Направен за миксиране

The
Lasanta

Залез в
чаша

The Quinta Ruban

Необуздан
дух

Nectar
d`Or

Десертно
мечтание

X by Glenmorangie

Направен за миксиране

Просто вкусно

Нашите производители на уиски от Хайланд използват своето безкрайно въображение и 5 основни съставки за създаването на вкусните ни уискита – дърво, вода, вчемик, мая и време. Известни като мастър дестилърите на Tain, те усъвършенстват занаята си повече от 175 години.

Воден от д-р Бил Лъмсдън, главният отговорник за създаването на нашите уискита, екипът ни тръгва на мисия да внесе нови вкусове и възможности в света на едномалцовото уиски.

По-високите медни казани означават по-вкусно уиски

Нашeто по-деликатно уиски се твори в медни казани, високи колкото жираф, за да създадем повече пространство за вкус и аромат, подбирайки най-фините нотки. Тези казани са най-високите в Шотландия.

Ние се стремим да запазваме най-чудесните, фини, флорални нотки в нашето уиски, готово за приключения.

Наздраве на високо

Жирафът отдавна е символ на уискито, което създаваме. В крайна сметка това величествено животно е със същата височина като нашите извисяващи се казани. Но въпреки че жирафът е известен и обичан по света, малцина са наясно със заплахата, пред която е изправен в дивата природа. Броят на този зашеметяващ животински вид е намалял с 30% само за 30 години.

Знаейки колко спешно жирафите се нуждаят от помощ, ние създадохме партньорство за опазването им с благотворителната фондация Giraffe Conservation Foundation, която има за цел да осигури бъдеще за всички популации на диви жирафи в Африка. Научете повече на https://giraffeconservation.org/

The Original

Уют в чаша

Известен със своите меки тонове и деликатен вкус, Glenmorangie The Original носи духа на мястото, от където нашето приключение по правене на уиски започва. Уют в чаша, който можем да носим със себе си, където и да сме.

The Lasanta

Залез в чаша

Ако можехме да отпием залязващото слънце, то то би имало вкус на Glenmorangie The Lasanta, вълнуваща одисея изпълнена с богата пикантност и заливаща те сладост.

The Quinta Ruban

Необуздан дух

Уиски пътуване в дивата природа. Glenmorangie Quinta Ruban е като тъмна и възхитителна гора, където вятърът носи аромат на мента, разпръсквайки листата на какаово дърво, завихряйки сетивата ти в усещане за тъмен шоколад.

Nectar d`Or

Десертно мечтание

Да отпиеш Glenmorangie Nectar d’Or е като да изпратиш сетивата си във френска сладкарница, с въздух наситен със сладки аромати и щипка пикантност.

X by Glenmorangie

Направен за миксиране

В търсене на нови вкусови комбинации, създадохме перфектното едномалцово уиски за миксиране.